Gift of Life 25 évvel ezelőtti szívműtétje

posted in: Támogatások | 0

Tegnap levél érkezett a Gift of Life 25 évvel ezelőtti egyik első szívműtétje után

“Tisztelt Rotary Club!!!

Pék András vagyok, és nagyon-nagy köszönettel tartozom Önöknek hiszen ismeretlenül segítik vadidegen gyermekek gyógyulását.

Az Én történetem még 1992-ből való mikor még Hazánkban nem működött a Rotary Club. A fiam súlyos szívbetegséggel 1989-ben született. Az itthoni több korrekciós műtét után, elkerülhetetlen volt egy nagy műtét, ami a végleges gyógyulást jelentette számára. Sajnos Magyarországon a műtét elvégzése abban az időben még nagyon kockázatos lett volna. És itt jött az Önök szervezete, kik önzetlenül segítettek nem csak nekünk, hanem több magyar gyermeknek.

Az Amerikai Egyesült Államokból érkezett a segítség!!! Onnan jött több kardiológus orvos, és választották ki azokat a gyermekeket, kiket az Államokban műtöttek meg. Így kerültünk be mi is az Önök programjába. Fiamat New York-ban műtötték meg,1992. 06. 25.-én, majd két és fél hónapi kint tartózkodás után egy egészséges, örökmozgó gyermek jött haza!!! Mintha kicserélték volna. És ebből a kisgyermekből mára, egy stram fiatalember lett!!!

Ennek az életre szóló eseménynek, most lesz 25 éve. Mind a mai napig hálát adok az Istennek és mindazoknak kik közreműködtek, segítettek a nehéz napokban, az amerikai orvosoknak, ápolóknak,

a kint élő honfitársainknak, és természetesen, a magyar egészségügyi dolgozóknak is az önzetlen odaadó segítségükért!!!

Végül két kép, ami között eltelt 25 év. Az egyiken 2 a másikon 27 éves!!!!

Még egyszer nagyon-nagyon hálás vagyok és a további munkájukhoz nagyon sok sikert és támogatást kívánok erőben és egészségben. KÖSZÖNÖM

Tisztelettel: Pék András”