Előzetes az Atlanta Rotary Kongresszus 2017-re

posted in: Események | 0

Atlanta Rotary KongresszusKedves Barátaim!

Az alábbiakban az Atlanta Rotary Kongresszus 2017-re készülve egy előzetes programot ajánl a Bloomfield RC. Ez egy lehetőség a Foundation gyarapítására, találkozás az amerikai Rotary klub tagjaival és szabadidős program is a kongresszusra kilátogatók számára.

“For the District that signs up the most participants first (Rotarians, spouses, and friends), the Bloomfield Club will donate $500 to the Rotary Foundation in that District’s name. Signups will be accepted until February 28, 2017. For every Rotarian that signs up, the Bloomfield Club will donate $100 to the Rotary Foundation in that Rotarian’s name.. ” – idézet a levélből.  Az a disztrikt, akitől a legtöbb jelentkező (rotarista, társ vagy barát) először jelentkezik a Bloomfield klub $500 dollárral támogatja a District Foundtationt.

Jelentkezési határidő: 2017. február 28-ig. Azok a Rotaristák, akik önállóan jelentkeznek, 100 -100 dollárral támogatják (Rotary Foundationt) a jelentkező rotaristák neve alapján. Kérünk titeket, amennyiben éltek a lehetőséggel, a Pénzes Ilona kormányzó asszonyt értesítsétek erről.

Amennyiben kérdésetek van, készséggel állunk rendelkezésetekre.

 

Barátsággal:

Kovácsné Gila Erzsébet

District titkár

 

Melléklet: The Bloomfield Rotary Club in District 7120 wants to award your District.pdf